Huisvesting con internet

Perfetto, tutto è andato molto bene. Oftwel; alles is super verlopen. De reis langs een wijnhotel, een kruishotel, een B&B aan het Comomeer en een B&B in een oude villa met hemelbed verliep fantastisch.

De ontvangst bij de boerderij, mijn standplaats voor tien dagen, was heel warm met kakelende kippen, een verlegen tuinman en een prachtig uitzicht over de vallei. Voor mobiel en televisie was er geen bereik en de beschikking over internet bleek een utopie. Even wennen voor deze moderne studente die gewend is aan continu on-line te zijn. Maar met een prachtig boek en mooie wandelingen vermaak ik mij ook wel.

Maar voor mijn werk, deze blog, de studie en contact met la Olanda is internet in de casa toch wel erg handig. Dus op zoek naar een B&B/Agriturismo waar ik èn met de hond terecht kan èn internet heb. Heel wat wensen in een land dat nog niet zo gewend is aan honden en aan snel internet. Maar na anderhalve dag adressen afgaan in een opgepoetste gele auto, nette kleding en op m’n beste Italiaans, heb ik een prachtige kamer in de vallei rond Faenza geregeld. Eigen badkamer, schone gedeelde keuken, grote tuin en een hond-vriendinnetje voor Vulcan. Helemaal perfetto! Volgende week inschrijving universiteit en taalcursus afronden, nu nog even vakantie vieren joehoe! Ciao!

4 gedachtes over “Huisvesting con internet

 1. Hej Fiek! Nou mooi dat het zo goed gaat en dat je al zo snel woonruimte gevonden hebt. Top! Hier gaat alles z’n gangetje, dinsdag begonnen met college :s . Om de tijd wat op te vullen volg ik nu vakken van de Engelse premaster, ook wel weer es leuk 🙂 Verder zit ik met Danielle bij de opvolger van Communicatieve Invloed dus dat is wel gezellig. Nou succes op de Uni daar en hoop snel weer te horen van je. Aai aan Vulcan en good luck.
  Xxx Alicia.

 2. Hoi Fieke,
  Wat goed dat het gelukt is om een plekje te vinden voor jou, Vul en je PC;)
  Enne…is er nog ruimte voor gasten??
  Succes volgende week met de taalcursus en de inschrijving.
  CIAO
  Ilse

 3. Heey Fieke!
  Zit net een btje je blog te lezen en wat klinkt t nu al super! Geweldig joh, dat je daar nou zit! Ik ben net weer terug van mn vakantie en morgen mogen we alweer met t eerste college beginnen… 😦 Bij jou duurt t nog wel eventjes denk ik eh?
  Heel veel succes met settelen en geniet van alles!
  Dikke kuszz. xx

 4. Carissima
  Beato te, sei fortunata tu! Ma per il successo fai moltissimo.
  Siamo fortunati anche noi: dopo domani partiamo per California e Arizona e ritorniamo il 4 ottobre. Un bel viaggio. Allora ci sentiamo in ottobre.
  Bacioni!
  Bianca e Peter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s